Problem för Huawei

Google klipper band med kinesiska Huawei och mobiltillverkaren får nu svårt att använda operativsystemet Android. Förra veckan utlyste USAs President Donald Trump nationellt nödläge i syfte att skydda amerikanska telekombolag från utländskt spionage.

 

 Rekordstort utbud av bostadsrätter 

Förra veckan fanns15 272 bostadsrätter till salu på Hemnet vilket är ett nytt rekord. Ökade försäljningstider samt en högre byggtakt tros vara huvudanledningarna.

 

 Bud på Oriflame

Kosmetikabolaget Oriflames storägare familjen af Jochnick lägger ett bud på bolaget om 227 kronor per aktie. Aktien stiger över 30% på onsdagen

 

 Theresa May avgår

Det är i samband med rådande brexitkaos, med tre misslyckade utträdesavtal ur EU och det pågående EU-valet som Storbritanniens hårt kritiserade premiärminister Theresa May under fredagen meddelade sin avgång. Den 7 juni lämnar hon sin post som premiärminister och partiledare.