• Alla inlägg
  • Förvaltarkommentar
  • Fundler Weekly
  • Pension

Förvaltarkommentar maj 2021

Den globala börsuppgången fortsatte i maj och världsindex steg för fjärde månaden i rad. I takt med stigande kurser tangerades flertalet rekord på världens börser.

av David Unver

Fundler Weekly Vecka 22

Ekonominyheterna vecka 22. Veckans viktigaste ekonominyheter och aktuella ämnen uppdateras varje söndag i Fundler weekly.

av Tobias Lundqvist

Ekonomitips för unga vuxna

Hur lägger man upp ekonomin för ett bra sparande som ung? Att tidigt börja reflektera över pengars värde lägger en grund för en god privatekonomi.

av Annika Javestad

Fundler Weekly Vecka 21

Ekonominyheterna vecka 21. Veckans viktigaste ekonominyheter och aktuella ämnen uppdateras varje söndag i Fundler weekly.

av Ulf Ahrner

Kommer räntorna att höjas snart?

Lågkonjunkturen har pågått sedan 2008 och hann inte återhämta sig innan Covidkrisen 2020 förvärrade den. Fundler förklarar hur du ska tänka kring räntorna.

av Ulf Ahrner

Fem snabba frågor om privatekonomi med: Jon Strand

Denna vecka gästar entreprenören Jon Strand Fundlers podd, Fundamentalt. Där berättar han om hur det var att helt ensam lämna Jehovas Vittnen för att bygga en miljardindustri som småbarnsförälder.

av Jacob Liebermann

Fundler Weekly Vecka 20

Det svenska havredrycksföretaget har i veckan noterats på Nasdaq i New York. Bolaget värderas till 10 miljarder dollar, motsvarande 83 miljarder kronor.

av Jacob Liebermann

Fondrobot rekommenderas av åtta av tio användare.

Att spara med fondrobot fortsätter att öka i popularitet. Inte så konstigt eftersom nästan 80 procent av dem som redan använder sparformen skulle rekommendera samma sak till vänner och familj. Det visar en ny undersökning utförd av oss på Fundler genom Ipsos Norm. Främsta anledningen? Bra och stabil avkastning.

av Annika Javestad