av Maria Franzon
5 november, 2018

Uppdaterad: 11 maj, 2022

Att det ska vara enkelt att investera är en av Fundlers grundstenar och antalet Fundleranvändare fortsätter att öka i stadig takt.

Företagaren och civilekonomen Linn Herbertsson tycker att Fundlerappen är en fantastiskt bra lösning för investeringar. ”Jag är verkligen imponerad över hur lätt och säkert det har varit att låta Fundler göra jobbet. Varför uppfinna hjulet igen när det finns någon som kan göra det galant åt dig, right?”

Bland svenskarna som investerade i fonder eller aktier 2017 var 60% män och 40% kvinnor* vilket är något som Linn ser som problematiskt. Hon skriver i sin blogg den 19 september 2018: ”Sedan en tid tillbaka har jag börjat investera i aktier och det är något som jag rekommenderar varenda en att göra, speciellt kvinnor! Det finns väl egentligen ingen anledning till att män skulle vara bättre på sparande än vi och jag läste i SVD i våras att endast 11 procent av kvinnorna i Sverige tror sig kunna handla med aktier. Det MÅSTE det bli ändring på för idag finns det så mycket hjälp att få och tjänster som investerar i aktier åt dig utan att du behöver vara mer än lagom påläst.”

 

Sedan dess har Linn Herbertsson kommit igång med två personligt anpassade månadssparande hos Fundler.

Ett buffertsparande och ett förvaltningssparande. Flera tusen av våra kunder har valt att månadsspara via Fundler och fördelen med ett regelbundet sparande är att du hänger med i både upp och nedgångar. På så sätt får du förutsättningar för en jämnare avkastning. På sin blogg rekommenderar Linn sina läsare att ta tag i sitt sparande och investera med hjälp av Fundler. Här kan du läsa hur Linn kom igång, steg för steg.

Fundler - en fantastiskt bra lösning för investeringar | Linn Herbertsson

 

Källa *https://www.euroclear.com/sweden/sv/det-svenska-aktieagandet.html

Mer relaterad läsning

Vanligaste frågorna om att investera genom Fundler

Alla kan nå målet – med rätt villkor

Att spara för att bli rik