av Maria Franzon
19 december, 2019

Uppdaterad: 31 mars, 2022

Precis som du, så vill vi se ditt sparande växa. Ingenting är viktigare för oss. Lagom till jul är vi glada att kunna ge dig en riktigt fin julklapp, som optimerar din möjlighet till avkastning.

Bättre avkastning genom individuell ombalansering

Som enda fondrobot kommer vi framöver göra ombalansering av ditt sparande helt individuellt. Vi rekommenderar ombalansering när det är lämpligast för just ditt sparande, istället för att det görs för alla sparare samtidigt, som är det vanliga. En ombalansering innebär att vi justerar innehavet på ditt konto hos Fundler beroende på hur marknaden rör sig. Det som gör det unikt är att det helt baserat på ditt specifika sparmål. Det betyder att fördelningen på ditt konto justeras för att passa just din risknivå och investeringstid. Över tid ger det en bättre möjlighet till högre avkastning.

Precis som hos andra aktörer på marknaden har Fundlers ombalanseringar tidigare skett i större grupper. Men eftersom alla kunder gör insättningar vid olika tidpunkter, har vi skapat den nya funktionen för att kunna optimera din portfölj helt individuellt. Appen ger dig automatiskt information när det är dags för en ombalansering och du kan enkelt godkänna med Mobilt BankID. Som vanligt får du all skriftlig dokumentation skickad till din mejl.

Ytterligare en nyhet appen

Förutom optimerad avkastning genom ombalansering, har vi gjort det enklare att se när fondhandel pågår på kontot. Har du pågående handel, det vill säga fondordrar i någon av dina portföljer, så kommer det synas på respektive portfölj. Det kommer därmed vara tydligare att se vad som händer på ditt konto efter att du exempelvis ändrat risk, strategi eller ombalanserat ditt konto. Men också under insättnings- och uttagsprocessen, på bilden nedan ser du hur det kommer att se ut i appen.

Fundler-handel

Var med och utvecka Fundler

Nu laddar vi för ett spännande 2020.  Vi har många nya funktioner och tjänster som vi längtar efter att lansera. Och allra helst vill vi göra det tillsammans med våra kunder. Inget är så värdefullt som att höra din åsikt om nya idéer. Vi vill därför bjuda in dig till vara med och skapa framtidens investeringstjänst tillsammans med oss. Det kan handla om att testa ny funktionalitet, svara på en webbenkät eller diskutera nya idéer med oss en kort stund över telefon. Din feedback kommer vara avgörande för att utveckla Fundler.

 

Tillsammans kan vi göra det ännu enklare att investera smart. Du anmäler dig enkelt genom att maila: marketing@fundler.se.