av Sara Sätermark
19 oktober, 2022

Uppdaterad: 21 oktober, 2022

På Fundler värderar vi våra kunders feedback och vi vill att din upplevelse ska vara så bra som möjligt när du besöker oss i appen eller på webben.

Vi har lyssnat på er feedback och nu släppt en uppdaterad app med nytt utseende och flera smarta funktioner för både iOS, Android och desktop! Du kanske redan har lagt märke till detta, men om du inte har det tycker vi att du ska gå in och kolla direkt.

Förutom att appen nu är mycket snyggare (om du frågar oss) så har vi:

💥 Sett till så att du kan få tillgång till Fundlers omvärldsbevakning direkt i appen. Du hittar numera både vår podd – Fundamentalt, flera intressanta spaningar och blogginlägg direkt i appen.

💥 Vi har byggt en ny bättre översikt av ditt sparande där vi nu summerar ditt samlade sparande i en enkel vy. Du kan här också välja om du vill se utvecklingen för ditt sparande i procent eller kronor samt vilken tidshorisont du föredrar. Samma uppdateringar gäller också för dina respektive portföljer som du kan filtrera på precis samma sätt.

💥 Du kan styra ditt månadssparande genom att själv bestämma när i månaden du vill att pengarna dras för respektive portfölj.

💥 För dig som ännu inte är kund så har det aldrig varit ett bättre tillfälle än nu! Vi har nämligen även uppdaterat vår on-boarding för att det ska bli ännu enklare att komma igång med ett bättre sparande.

Och självklart massa andra förbättringar som du själv får upptäcka!

Om uppdateringen inte skett automatiskt kan du behöva göra det manuellt. Om en manuell uppdatering inte är möjlig, rekommenderar vi att avinstallera appen, för att sedan installera den igen.

Glöm inte att slå på push-notiser, så kan du vara säker på att inte missa några spännande nyheter eller viktig information.

fundler bilder till react releasen 01 s
fundler bilder till react releasen 02 s
fundler bilder till react releasen 03 s