Profilbild
av Mohammed Salih
10 juli, 2022

Uppdaterad: 9 juli, 2022

Blue-Ellipsis Var fjärde svensk har svårt att klara oväntad utgift på 5000

Var fjärde person i åldern 30–49 har svårt att klara eller kan inte alls betala en oväntad utgift på 5000 kr inom en vecka. Det visar en ny undersökning från Infostat. Samtidigt ser det värre ut när man kollar på de som är under 29. Där uppger var tredje person att det vore mycket svårt eller omöjligt att klara en oförutsedd utgift på 5000 kr.
källa >

Orange-Ellipsis Storbritanniens premiärminister Boris Johnson avgår

På torsdagen tillkännagav Storbritanniens premiärminister Boris Johnson att han avgår som ledare för det konservativa partiet Tories. Detta efter att ett 60-tal ministrar och parlamentsledamöter lämnat sina poster i protest mot Johnsons skandalkantade ledarskap.
Källa >

Purple-Ellipsis Musk drar tillbaka Twitter-bud – riskerar att dras inför domstol

Bara knappt fyra månader efter att Twitters styrelse accepterat Elon Musks miljardbud på bolaget vill Tesla-vd:n nu dra sig ur. Miljardären drar tillbaka sitt uppmärksammade bud efter att ha anklagat bolaget för avtalsbrott. Men Twitters styrelse lovar att stämma Tesla-vd:n.
Källa >

Apricot-Ellipsis 6 procent av svenskarna äger kryptotillgångar

Framför allt är det yngre som har kryptotillgångar, och fler unga män än unga kvinnor. Enligt SEB ska svenskarnas 6 procent därför inte ses som vi ligger under det europeiska snittet, utan snarare att ägandet av kryptotillgångar kan ha gått ned generellt.
Källa >


Följ Fundler i dina sociala kanaler och håll dig uppdaterad om marknaden och börja fondspara nu!