av Maria Franzon
17 oktober, 2018

Uppdaterad: 8 mars, 2022

Det finns mycket att spara till!

”Den som spar, han har” brukar det ju heta och visst stämmer det till punkt och pricka. Flera anledningar till varför våra kunder väljer att spara/ investera hos oss är för att det är roligt att se sina pengar växa samt att det är enkelt, tryggt och billigt.

Våra kunder har många olika sparmål – vissa sparar till sin första lägenhet, andra sparar till en större bostad. Många sparar till en rikare pension, till drömsemestern eller barnen. En fördel med Fundlerappen är att den är flexibel så att du kan sätta upp flera sparmål. Varför inte även spara till ditt boende, bilen, den där semestern och ekonomisk frihet för att nämna några av de mest populära sparmålen våra kunder har. Det är ju inte så att ju äldre vi blir desto mindre vill vi ha, snarare tvärtom – och att skapa minnen blir desto viktigare.

DepaerAtt investera sina pengar och ge dem möjlighet att växa ska inte behöva vara svårt eller dyrt. Vi har eliminerat alla onödiga avgifter (vår rådgivning är gratis, vi tar inga transaktionsavgifter, vi lämnar alltid provisionen från fondbolagen direkt till kunderna, istället för att behålla den mm).

Låt oss titta på ett räkneexempel som vi kallar för FundlerMiljonen.

*Om du tjänar 35 000 och sparar 8,5% av lönen i 10 år har du har du sparat ihop till din första miljon!

Miljon 10ar

Föreställ dig känslan själv när du efter 10 år sparat ihop till din första miljon med Fundlers hjälp– hur skulle du beskriva den?

 

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan onödiga risker.