av Jacob Liebermann
7 juni, 2019

Uppdaterad: 17 mars, 2022

Ordet sparande har olika betydelse för olika människor, det kan vara allt från frihet, självständighet till trygghet. Jag tror dock de flesta är överens om att det är viktigt att ha god koll över sin ekonomi och sitt sparande.

Vi vet att våra kunder alla har olika behov, intressen och kunskapsnivåer och jag skulle säga att den största gruppen är de som har goda förutsättningar att spara men som inte riktigt vet hur. Kent Johansson är en av dessa personer.

Kent Johansson är entreprenören och sommelieren som reser till restauranger från världens alla hörn och utbildar, provar och utvärderar viner.Just nu pendlar Kent som sommelierkonsult mellan Paris till de Jämtländska fjällen. Kent har, precis som många andra entreprenörer, en enorm drivkraft och är hårt arbetande där tid en bristvara. Utöver sin passion för god mat och dryck spenderar Kent sin fritid med vovven och sin blivande fru i en lugn och stillsam miljö utanför Stockholm. Innan det att Kent kom i kontakt med Fundler fick värdefull tid läggas på att grubbla över frågor såsom pension och sparande. En oerhört viktig och ofta jobbig fråga för en entreprenör.

Vi fick chansen att ställa några frågor till Kent.

Varför valde du att börja investera med Fundler?

Jag valde att börja investera med Fundler eftersom det kändes spännande och intressant med något nytt på fondmarknaden. Att kunna följa marknaden i realtid i din telefon eller padda gör sparandet både roligare och mer givande.

 

Om du skulle rekommendera Fundler till någon du känner, vad skulle du säga?

Fundler är det nya inom sparade och investeringar. Du slipper de höga kostnaderna för fysiska personer som ansvarar för din ekonomi och investeringar. Det är även otroligt givande att hela tiden kunna följa sin ekonomi och att man kan ha många olika sparmål utan att behöva lägga ner massor av extra tid och arbete. Du bestämmer helt själv när och hur mycket som skall läggas undan till drömbilen, huset eller pensionen.