av Maria Franzon
19 juni, 2019

Uppdaterad: 17 mars, 2022

Att spara på egen hand har blivit allt viktigare men upplevs av många som både tidskrävande och svårt. De flesta är däremot medvetna om att man bör investera sina pengar för att trygga upp inför framtiden.

Att börja spara tidigt är en fördel då ränta-på-ränta effekten ger sparandet en extra skjuts i längden. Det viktigaste är egentligen att komma igång och ju tidigare desto bättre. En som börjat spara via Fundler är Linnea Gladh.

Linnea Gladh är nyutexaminerad arbetsterapeut som brinner för att jobba med människor. Linneas stora fritidsintressen är bland annat klättring och ridning, vilket mycket tid går åt till då hon har en egen häst. Med studier, häst, jobb och dessutom tillökning på gång i familjen är schemat fullspäckat. Därför var inte sparande och investeringar alltid en prioritering i Linneas vardag innan hon kom i kontakt med Fundler.

Vi fick chansen att ställa lite frågor till Linnea.

 

Varför valde du att börja investera med Fundler?

Jag fick tips om Fundler av en nära vän. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av investeringar och sparande tidigare även om jag såklart vet att det är viktigt och något man bör göra. Därför kändes Fundler så enkelt, att de sköter i princip allting åt mig medan jag kan följa det direkt i mobilen och faktiskt se att det gör skillnad. Att pengarna jag investerat växt utan att jag behövt göra särskilt mycket på egen hand mer än att komma igång. Fundler har hjälpt mig att inse vikten av att faktiskt göra något aktivt med mina pengar istället för att bara ha de liggandes på ett bankkonto. Jag flyttande en del av mitt kapital från bankkontot till Fundler och nu har jag snarare ångest över att jag inte gjorde det tidigare.

 

Om du skulle rekommendera Fundler till någon du känner, vad skulle du säga?

Jag skulle berätta hur enkelt det är att komma igång med sitt sparande och att jag själv är väldigt nöjd med tjänsten. Att det känns tryggt att använda Fundler och att det verkligen gör skillnad i längden att det är så låga avgifter som det är. Jag skulle rekommendera personen att komma igång så fort som möjligt!