Bli en del av den nya investeringsrevolutionen!

”Fundler är byggt för dig som vill ha ett riktigt bra och prisvärt sparande, eller som bara önskar att ’någon annan’ kunde ta hand om det här åt dig.”

Ulf Ahrner
Medgrundare & VD

Ulf Ahrner, en av grundarna, berättar om varför vi startade Fundler och hur framtiden ser ut för branschen vi utmanar.

När vi startade Fundler baserade vi det på några viktiga insikter.
En grundläggande insikt handlade om något som vi upplevde under våra år i finansbranschen:
Hur otillgängligt bra sparande är för många människor. Företag och riktigt rika personer har alltid haft lätt att få bra hjälp, men de flesta andra fick ingen chans alls! Många människor hade helt enkelt inget sparande och inga möjligheter att få bra hjälp.

”Att få pengarna att växa ska vara enkelt, billigt och kul.”

Enkelt!

För att göra tjänsten tillgänglig för många byggde vi en tjänst som i grunden är busenkel. Vi vill förenkla, så att det är lätt för nästan vem som helst att göra sunda investeringar. Att få pengarna att växa behöver inte vara komplicerat!

Billigt!

En annan insikt handlade om kostnad. Det har historiskt sett varit alldeles för dyrt att investera. Det här har sagts förr, såklart, men det är faktiskt otroligt viktigt, speciellt om du sparar under lång tid.

Under åren har olika rådgivande företag tjänat enorma pengar på råd som i många fall faktiskt inte ens varit bra. Därför är kostnaden för Fundler riktigt, riktigt låg. Genom smarta, digitala och automatiska lösningar kan vi hålla kostnaderna nere – och det ger dig mer.

Kul!

Ytterligare en insikt handlade om något så enkelt som lust. För många har investeringar helt enkelt varit för tråkigt. Aktier, fonder, räntor… För oss däremot är det fantastiskt kul. Det var faktiskt där vi hittade vårt namn: Fun som i rolig på engelska, och Fund som att vi investerar i fonder.

För att göra Fundler lustfyllt har vi försökt skapa en app som helt enkelt gör det kul att se sina pengar växa. Vi hoppas såklart att vi lyckas (det verkar så), men har du tips får du såklart gärna höra av dig.

Framtiden.

Vi har bestämt oss för att driva utvecklingen framåt i en bransch som varit väldigt traditionell, under lång tid. De digitala möjligheterna, vår kompetens, och med våra insikter i bagaget har vi redan kommit en bra bit på väg! Det är en revolution, och du är välkommen upp på barrikaden med oss.

Säg hej till våra förvaltare!

Ulf Ahrner

Ulf Ahrner

Civ.ek. Linköpings Universitet

Jag är en av grundarna av Fundler och är även bolagets VD. Jag spenderade mina första 7 år i finansbranchen med aktiehandel på Handelsbanken fonder och på deras investmentbank. Jag har även varit egen företagare inom personlig rådgivning och insett hur skadligt det är för spararna att de största fonderna inte är de som är bäst, utan de som betalar mest – till rådgivaren. Därför är en av de största styrkorna med Fundler att eventuella provisioner går oavkortat tillbaka till ditt konto. Jag hoppas att du uppskattar tjänsten lika mycket som jag själv gör.
Hanna Höije

Hanna Höije

Förvaltningsassistent

Jag är förvaltningsassistent och studerar Business and Economics på Handelshögskolan i Stockholm och specialiserar mig detta år ytterligare inom finans och nationalekonomi på National University of Singapore. Mitt stora intresse för finans sträcker sig långt bortom analys av diagram och data – det handlar om att hjälpa andra leva de liv de vill ha både idag, om fem år och när de går i pension. Som förvaltningsassistent på Fundler är jag stolt över att kunna erbjuda kunder en tjänst som sätter spararen i fokus och som minimerar barriärer för ett lyckat sparande.
Jacob Sternius

Jacob Sternius

Civ.ek. Handelshögskolan

Jag har jobbat större delen av min karriär med indexfonder, bland annat en tid som tf VD på Nordens största ETF-utgivare XACT Fonder och motsvarande verksamhet på Carnegie. Där har jag skapat både indexmodeller och andra förvaltningsmodeller baserade på matematiska samband, något jag verkligen brinner för. Som jag ser det så har börsen givit en fantastisk om än ganska nyckfull avkastning i över hundra år. Det går att tjäna mycket pengar på börsen om man börjar i tid. Fundler ger dig förvaltning baserad på Nobelprisbelönad teori i en enkel förpackning.
Anton Fagerlönn

Anton Fagerlönn

Civ.ek. Uppsala Universitet

Som en av grundarna av Fundler är mina förväntningar att tjänsten bade ska underlätta för fler i samhället att förstå finansmarknaden bättre och framför allt hjälpa fler människor att få tillgång till en förvaltning som tidigare enbart varit tillgänglig för de mest förmögna i samhället. Under mina 11 år som personlig rådgivare, varav 6 år som egenföretagare, har jag skapat portföljer åt tusentals investerare och kommit fram till att det vi nu gör i Fundler är den lösning som passar flest människor bäst. Indexfonder är billiga, lätta att förstå och har inga bindningstider eller uttagsavgifter. Rätt kombinerade ger de precis den risk som önskas till betydligt lägre kostnad än personligt rådgivna produkter. Bättre kan det inte bli.

Ladda ner appen och se din investering växa!

Anslut dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med ovärderlig information från oss på Fundler.

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Hos Fundler investeras dina pengar i fonder som är utvalda med omsorg för att du ska få så hög avkastning som möjligt utan att ta onödiga risker. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.

App Store

Google Play