Fundler för företag

Snart finns Fundlers tjänst för företag.

Nu har vi på Fundler förvaltat pengar i drygt 4 år och och har över 50 000 användare. Därför är vi nu redo att erbjuda samma förvaltning till dig som företagare. Eller snart. Vi utvecklar just nu de sista detaljerna och vill ge dig möjlighet att bli en av de första att använda tjänsten. Oavsett om ditt företag är stort eller litet hjälper vi dig att investera vinsten och ser till så att pengarna får bästa möjlighet att växa.

Genom Fundler investeras ditt företags pengar automatiskt i fonder, samtidigt som du har full insikt och kontroll men kan ägna din tid åt annat. Vi har valt ut marknadens mest lämpade fonder för våra portföljer, och hjälper dig att välja den som bäst passar din risknivå och investeringshorisont.

Marknadens lägsta avgift

Som företagare är dina pengar en viktig tillgång, men du kanske inte behöver använda dom precis just nu. Fundler ger dina pengar möjlighet att växa under tiden. Tillsammans med marknadens lägsta avgift ger vi dina pengar bäst möjlighet att växa fram till den dag du behöver dom.

Ingen administration

Vi vet att regelverken för dig som företagare kan vara krångliga och dessutom ändras dom ofta. Vi har utvecklat tjänsten tillsammans med experter inom företagande och skatteplanering och hjälper dig med nödvändig administration och rapportering.

Enkelhet

Fundler är en digital tjänst. Förutom vårt fokus på riktigt bra förvaltning, värdesätter vi enkelhet och säkerhet för dig som kund. Därför sker identifiering, investering och löpande hantering av ditt konto smidigt på vår hemsida. Vi tror nämligen att du helst vill lägga din tid på annat.

Bli pilotkund

Investera bolagets överskott och få det at växa.
Använd formuläret nedan för att visa ditt intresse, så hör vi av oss. Du förbinder dig självklart inte till något!