Bästa Fortnox-kund!

Med Fundler kan du placera ditt företags pengar i fonder och maximera din vinst.

Snabbare onboarding med förifyllda uppgifter som hämtas från Fortnox.

Automatiskt transaktionsunderlag för din bokföring direkt till Fortnox.

Tillgång till marknadens högst presterande fondportföljer*Med Fundler företag får du

Låg avgift
Vi ger dig fina möjligheter till avkastning med en av marknadens lägsta avgifter. Det gör gott på sista raden.
Ingen administration
Vi hjälper dig med administration och rapporter, så att du slipper pappersarbetet.
Säkert och enkelt
Logga in på Fundler med Bank-ID och följ ditt kapitals utveckling. Du är alltid skyddad av insättningsgarantin.

Enkelt att komma igång

Genom Fundler öppnas en kapitalförsäkring hos Futur Pension. Du får sedan ett förslag på en fondportfölj hos Fundler som passar din risk och sparhorisont. Nu har du de bästa förutsättningarna för att pengarna ska växa över tid. Du kan när som helst ändra portfölj och risknivå. I dag stödjer tjänsten följande banker; Swedbank, SEB, Handelsbanken och Danske Bank. Vi arbetar för att inom kort utöka antalet banker genom vår partner Klarna. Kom igång>.

Små slantar blir stora

Sista steget är att sätta pengarna i arbete. Du sätter in valfritt belopp och ser pengarna på ditt konto hos Fundler. Vi ser till att pengarna investeras i den valda portföljen och hjälper dig att behålla din risknivå och rätt fördelning mellan fonderna när marknaden svänger.

Investering på dina villkor

Oavsett vilken portfölj och spartid du har valt, kan du när som helst ta ut dina pengar. Insättningar och uttag är alltid kostnadsfria. Kom igång>.

Låt pengarna jobba i
uppförsbacke!

Några procent avkastning gör stor stor skillnad.
Jämför själv med ditt vanliga bankkonto!

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.

Försiktig
Stabil
Tillväxt
Potential
Summa efter
6
år
  • 1 år
  • 2 år
  • 4 år
  • 6 år
  • 8 år
  • 10 år

1 214 532 kr

Gör en första insättning


Investera företagets överlikviditet

Fundler erbjuder ett enkelt sätt att få ut mer av din överlikviditet. Med vår företagstjänst investerar du säkert, till en låg avgift och utan administration. Allt det som är krångligt med skatt, deklaration och andra regelverk har vi gjort enkelt. Utan dolda eller krångliga avgifter. Med vår förstklassiga förvaltning och fondrobot i kombination ger vi ditt företags pengar möjlighet att växa. Du har jobbat för din vinst, och nu är det dags att låta vinsten jobba för dig!Vanliga frågor vi får...

pil Läs fler frågor och svar

Hur kommer jag igång?

Du registrerar dig här! I dag stödjer tjänsten följande banker; Swedbank, SEB, Handelsbanken och Danske Bank. Vi arbetar för att inom kort utöka antalet banker genom vår partner Klarna.

Hur säkert är det att spara hos Fundler?

Hos Fundler omfattas du av både Insättningsgarantin och Riksgäldens investerarskydd. Att investera hos Fundler är alltså precis lika säkert som att köpa fonder genom din bank.

Vad händer om Fundler läggs ner?

Skulle Fundler gå i konkurs, köpas upp, eller av någon annan anledning inte finnas kvar i nuvarande form, så påverkas inte dina pengar. Dina investeringar är helt separerade från Fundler som företag. Det innebär att de fondandelar du äger alltid är dina och all information om var dom finns och hur många andelar du äger kommer att finnas kvar.

Vi tror att Fundler kommer finnas kvar väldigt länge. Men till och med om vi skulle ha fel i det behöver du alltså inte oroa dig för den sakens skull.

Vad är avgiften?

Avgiften för Fundlers portföljer (0,20-0,49%) är densamma oavsett om du investerar som privatperson i en ISK eller som företag. Därtill kommer den underliggande fondavgiften hos fonden, den får du rabatterad, eftersom vi betalar tillbaka provisionen till dig. För företagstjänsten tillkommer avgiften för kapitalförsäkringen hos Futur Pension på 0,20 procent. Här ser du samtliga avgifter för respektive portfölj.

Kan jag ta ut pengar?

Du kan ta ut dina pengar närsomhelst. Oavsett vilken portfölj du investerat i och om du hade för avsikt att spara under en längre tidsperiod, kan du ta ut dina pengar och föra över dom tillbaka till företagskontot.

Har du andra frågor kring företagstjänsten?

Vi ser fram emot att hjälpa dig. Skicka din fråga till foretag@fundler.se