Lär känna Förvaltarna

Close

Ansök om access till Android

Jacob Sternius

Civ.ek. Handelshögskolan

Jag har jobbat större delen av min karriär med indexfonder, bland annat en tid som tf VD på Nordens största ETF-utgivare XACT Fonder och motsvarande verksamhet på Carnegie. Där har jag skapat både indexmodeller och andra förvaltningsmodeller baserade på matematiska samband, något jag verkligen brinner för. Som jag ser det så har börsen givit en fantastisk om än ganska nyckfull avkastning i över hundra år. Det går att tjäna mycket pengar på börsen om man börjar i tid och om man ser bortom svängningarna tycker jag att det är fantastiskt att pengarna växer snabbare och snabbare ju längre tiden går. Fundler ger dig förvaltning baserad på Nobelprisbelönad teori i enklast möjliga förpackning.

Anton Fagerlönn

Civ.ek. Uppsala Universitet

Jag är en av grundarna av Fundler och mina förväntningar är att Fundler både ska underlätta för fler i samhället att förstå finansmarknaden bättre och framför allt hjälpa fler sparare att komma åt en förvaltning som tidigare enbart varit tillgänglig för de mest förmögna i samhället. Under mina 11 år som personlig rådgivare, varav 6 år som egenföretagare, har jag skapat portföljer åt tusentals sparare och kommit fram till att det vi nu gör i Fundler är den lösning som passar flest människor bäst. Indexfonder är billiga, lätta att förstå och har inga bindningstider eller uttagsavgifter. Rätt kombinerade ger de precis den risk som önskas till betydligt lägre kostnad än personligt rådgivna produkter. Bättre kan det inte bli.

Ulf Ahrner

Civ.ek. Linköpings Universitet

Jag är en av grundarna av Fundler och är även bolagets VD. Jag spenderade mina första 7 år i finansbranchen med aktiehandel på Handelsbanken fonder och på deras investmentbank. Det var under min tid där som finanskrisen slog till och räntorna gick i botten, och med det även den tillväxt man som sparare kan förvänta sig i en portfölj av vanliga räntor och aktier. När tillväxten väntas bli 5% per år är det förstås inte rimligt att betala 2-4% i avgifter. Det finns bara en lösning på detta – automatiserad rådgivning. Jag har även varit egen företagare inom personlig rådgivning och insett hur skadligt det är för spararna att de största fonderna inte är de som är bäst, utan de betalar mest – till rådgivaren. Därför är en av de största styrkorna med Fundler att eventuella provisioner går oavkortat tillbaka till ditt konto. Jag hoppas att du uppskattar tjänsten lika mycket som jag själv gör.