Spara och investera i de rätta fonderna

Välj enkelt mellan färdiga fondpaket
Swisha eller månadsspara via autogiro
Låg avgift och rabatter på fonder
Sätt in och ta ut när du vill på ISK
Fundler profile image
Låga avgifter
Bättre avkastning än storbankerna
Högst avkastning
En av marknadens lägsta avgifter
Inga provisioner
Insättningsgaranti & investerarskydd
Förvaltning Tillväxt
Fundler - Hög risk*105%
Avanza global ("Globalindex") 100.01%
Lysa 100% aktier77.85%
Nordea Global Dividend Fund77.82%
Länsförsäkringar Bekväm Fond Potential72.8%
Annan fondrobot72.79%
Handelsbanken Multi Asset 10070.87%
Swedbank Robur Bas Aktier66.01%

Jämförelse av fonder med liknande förvaltning efter avgifter och kickbacks sedan start av Fundler Hög risk fondpaket.
Period: 2019/01/01 - 2023/09/30

*Hette tidigare Global Framtid - Potential

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. Läs mer En investering i fonder kan både öka och minska i värde, och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Tabellen visar avkastning under perioden 2019/01/01 - 2023/09/30 för de fondrobotar som publicerat sin avkastning under perioden och de stora bankernas jämförbara aktiefonder. Jämförelserna har valts ut för att de har en huvudsakligen global placeringsprofil med visst nordiskt fokus, och för att de alla ligger i samma riskintervall enligt EU-klassificeringen mätt i volatilitet (f.n. ca 15-18%) på månadsbasis över en treårsperiod. Datan till jämförelsen har hämtats ur Morningstars verktyg för professionella fondjämförelser. De förvaltningar som består av flera fonder har i Morningstar kombinerats till en portfölj så att den blir direkt jämförbar med de förvaltningar som bara består av en fond.

Vi hittar fonderna
med bäst potential

Fundler är en digital tjänst för att spara på ett enkelt sätt i de bästa fonderna, till ett lågt pris. Fundler hjälper dig med ett riktigt bra sparande där du kan välja mellan färdiga fondpaket. Vi ger dig kontroll och översikt över ditt privata sparande, tjänstepensionen och företagets sparande.

Med ränta på ränta-effekten växer sparandet snabbare!

Jämför själv med hjälp av vår sparkalkylator!

Mycket låg risk
Låg risk
Medel risk
Hög risk
Summa efter
20
år
  • 1 år
  • 3 år
  • 5 år
  • 10 år
  • 20 år
  • 50 år

1 214 532 kr

Gör en första insättning

Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.


Se våra fondpaket
Företag
Företag
Låt inte ditt företags pengar bara ligga.
Få avskastning på vinsten du gjort med Fundler för Företag!
Ingen vinstbeskattning (kapitalet schablonbeskattas som på ISK)
Inget tråkigt pappersarbete eller deklaration behövs
Samma låga avgifter och starka avkastning som för Fundlers privattjänster!
Få avkastning på vinsten
Företag
Partnerlösning
Med Fundlers partnerlösning kan du som är tjänsteleverantör erbjuda Fundlers investeringstjänst fullt integrerad på din plattform via API.
Full regelefterlevnad och finansiella tillstånd
Sömlös integreation via API
Skräddarsytt utseende & UI
Fundlers SaaS-lösning

Hur kommer jag igång?

Logga in på fundler.se eller ladda ner Fundler-appen och logga in i den. Sedan går du igenom registreringen. Det tar ungefär tre minuter, sedan är du igång!

Hur sätter jag in pengar?

Du kan sätta in pengar på ditt Fundlerkonto genom att swisha eller genom att koppla ditt bankkonto till Fundler. Du kan sätta in (eller ta ut) pengar precis när du vill. Och det kostar inte en krona.

Hur säkert är det att spara hos Fundler?

Hos Fundler omfattas du av både Insättningsgarantin och Riksgäldens investerarskydd. Att investera hos Fundler är alltså precis lika säkert som att köpa fonder genom din bank.

Hur väljer ni ut era fonder?

Våra förvaltare väljer ut fonder som tillsammans ska matcha den risknivå du själv valt. De väljer bland 36 000 fonder baserat på djupgående kunskap och stor erfarenhet – precis som de flesta andra fondförvaltare. Den stora skillnaden ligger i att våra fondpoket sprider riskerna mellan flera olika fonder och att vår investeringsrobot hela tiden håller koll på kursrörelserna. Därmed kan den parera nedgångar och utnyttja uppgångar bättre än vad du själv kan.

Vad är ISK?

Ett investeringssparkonto (ISK) är ett förenklat sätt att spara i aktier eller fonder. Det är inte en försäkring, utan de aktier eller fonder du har på kontot ägs direkt av dig. ISK är en enkel sparform där du beskattas med schablonskatt på ditt konto/portfölj istället för att redovisa och skatta på vinst/utdelning/ränta etc. Vad denna skatt blir finns förifyllt på din skattsedel och dras direkt i din deklaration.