Fundler x
Hypoteket

Gör som Sveriges nöjdaste bolånekunder och flytta ditt bolån till bättre villkor helt utan förhandling.

Hypoteket Image


Välkommen till Sveriges nya bolånegivare.

riskprofil
75% belåningsgrad

Vi lånar ut bolån upp till 75% av bostadens värde. Om din bostad t.ex. värderas till två miljoner kr lånar vi ut upp till 1.5 miljoner kr.

ombalansering fonder
Hus & bostadsrätter

Vi lånar ut bolån till hus och bostadsrätter, men tyvärr inte till skogs- och lantbruksfastigheter.

avkastning hos fondrobotar
Kreditprövning

Vi gör en kreditprövning av alla kunder innan vi beviljar ett bolån. Syftet med kreditprövningen är att säkerställa att du har möjlighet att betala ditt bolån.Maximera din pension

Om Hypoteket

Hypoteket har sedan 2018 utmanat storbankerna med låga boräntor som inte behöver förhandlas. Idén bakom Hypoteket är att erbjuda en bolåneupplevelse på kundens villkor där så mycket som möjligt förenklas och med en tydlig ambition att ha bäst kundservice.

Ett enkelt och smidigt bolån.

Sveriges nöjdaste bolånekunder

Alla Hypotekets kunder bjuds in att betygsätta den service man fått. Tusentals kunder har lämnat ett omdöme med i snitt 4.7 av 5 vilket gör Hypoteket till den bolånegivare med nöjdast kunder i Sverige. Främst är kunderna nöjda med en låg ränta, en smidig process och hjälpsam kundtjänst.

Låga räntor

Hypoteket har sedan första kunden i snitt erbjudit 0,3 procentenheter lägre boränta än storbankerna varje månad. Med ett bolån på 3 miljoner kronor innebär det en möjlig årlig besparing på 9 000 kr för en storbankskund som flyttar sitt bolån. Om besparingen investeras i en global indexfond med 8% årlig avkastning kan den växa till över 1 miljon kronor på 30 år.

Spara tid och pengar utan förhandling

På Hypoteket tycker vi att alla alltid ska ha rätt till en låg ränta, oavsett hur duktig du är på att förhandla eller hur din ekonomi ser ut i övrigt. Till skillnad från storbankerna är vi inte intresserade av din tjänstepension eller dyra krediter. Vårt mål är att ge dig den bästa tänkbara upplevelsen kopplad till bolån.Hypoteket – en helt ny bolåneupplevelse

Hypoteket har sedan mars 2018 hjälpt tusentals svenska hushåll att sänka sina boendekostnader genom ett enkelt och smidigt bolån med låg ränta. Hos oss behöver du aldrig förhandla din bolåneränta - du ser den direkt på skärmen och kan enkelt ansöka med Bank-ID.