Karriär

Vi på Fundler letar alltid efter hungriga talanger och på denna sida hittar du våra lediga tjänster. Hittar du inte tjänsten som passar dig? Tveka inte att skicka in en spontanansökan och ditt CV till oss på jobb@fundler.se.

Sparcoach – deltid

Är du vår nya sparcoach?

Vi söker nu deltidskollegor och hoppas att du, precis som vi, gärna pratar sparande och investeringar. Som sparcoach jobbar du tillsammans med ett team av kollegor som hjälper våra kunder att får ut mer av sitt sparande. Det innebär att du blir en del av Fundlers viktigaste erbjudande. I arbetet som sparcoach har du löpande kontakt med både befintliga och potentiella kunder, men fokus kommer vara på våra nya kunder. Via telefon hjälper du kunden att komma igång med sitt sparande och vägleder till en bra upplevelse av Fundlers tjänster. Tillsammans med övriga sparcoacher ingår du ett team med stort engagemang och hög motivation.

Tjänsten passar perfekt för dig som vill arbeta flexibelt. Du får välja om du vill arbeta dagtid eller kvällstid, men vi ser helst att du har möjlighet att arbete tre tillfällen i veckan.

Vad innebär det att vara sparcoach hos Fundler?

  • Kontakta nya kunder och via telefon hjälpa dem att komma igång med Fundlers tjänster.
  • Att hjälpa människor att få ut det mesta av sin pension och sparande
  • Besvara frågor från våra befintliga kunder.
  • Hjälpa till med enklare frågor om pension och sparande

Eftersom du presenterar Fundlers produkt- och tjänsteutbud kommer du få de interna utbildningar som krävs för rollen. Du kommer även ha möjlighet att gå SwedSecs licensieringsprogram.

Din profil

Vi vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service i kontakten med oss. Med din hjälp kommer fler kunna förbättra sitt sparande. Vi tror därför att du har ett stort intresse för ekonomi och finans samt viljan att förmedla våra tjänster via telefon. Vi tror att en stark motivation hos dig är att avsluta ett samtal med en nöjd kund på andra sidan. Oavsett vad kunden har för mål med sitt sparande.

Du har en driven och säljande personlighet och en vilja att utvecklas i ditt arbete. Dessutom värdesätter vi att du är ansvarsfull och bidrar till en positiv stämning i teamet.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har:

  • Ett stort intresse för sparande och placeringar
  • Resultatorienterad
  • Intresserad av en karriär inom finansbranschen.
  • Du har erfarenhet av att arbeta över telefon eller erfarenhet av sälj.
  • Du är duktig på att bygga relationer, både med kunder och kollegor.

 

Det här erbjuder Fundler dig

I rollen som sparcoach får du en bra grund för en vidare karriär inom Fundler. Här kommer du rakt in i hjärtat av vår verksamhet – du sitter närmast kunden och får en bra förståelse för vad våra kunder efterfrågar. Du lär dig mer om placeringar, sparande och pension. Vi värnar om våra talanger oavsett var i bolaget man sitter, och med din kunskap som sparcoach ges du möjlighet för att gå vidare till andra roller.

Du får ett meriterande, spännande och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tempot är högt och förväntningarna är stora, men i gengäld får du arbeta med ett roligt team där du har möjlighet att påverka och fortsätta utveckla Sveriges största oberoende rådgivare!

Övrigt
Tjänsten är på deltid med en fast timlön och flexibla arbetstider. Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom vår sajt www.fundler.se snarast eftersom urvalet sker löpande. Kontakta gärna Alex Minui via mail alex@fundler.se om du har frågor. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och många trevliga medarbetare på vårt kontor på Östermalm i Stockholm

Ansökan

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, jobb@fundler.se

Ansök snarast då urvalet sker löpande. Kontakta gärna Alex Minui på mejl alex@fundler.se om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!