Lär känna Ledningen

Close

Ansök om access till Android

Per Westerberg

Styrelseordförande
Per har tidigare haft uppdrag som talman i Sveriges riksdag och varit näringsminister i regeringen Carl Bildt och har numera flera styrelseuppdrag, bland annat som ordförande för Aktiespararna.

Diana Selguson

Styrelseledamot
Diana jobbar som CGO på mäklarföretaget MOHV. Tidigare har hon haft uppdrag som CMO på Oriflame och Natural Cycles samt VD på SheSocial Marketing som hon var med och grundade.

Jag brinner för digitalisering, kundnytta och smarta lösningar och är därför riktigt glad över att kunna vara med och bidra till Fundlers spännande resa!

Charlotte Bergwall Nilsson

Styrelseledamot
Charlotte är VD för Nord Fondkommission och har tidigare varit divisionschef för Finansiella Institutioner på Swedbank och haft flera roller på SEB, bland annat som Global Marknadschef.

Jacob Sternius

Styrelseledamot 
Jacob har tidigare jobbat med ETFer på Handelsbankenägda XACT Fonder, Carnegie Fonder och HQ Fonder. Han är även social entreprenör i sin roll som grundare av sidan Signby.me.

Jag tycker att det är jättespännande att jobba med modern kapitalförvaltning hos Fundler, med stöd av nya system gör att vi kan leverera kvalitet i världsklass till både små och stora sparare.

Andreas Palmlund

Styrelseledamot
Andreas har haft många ledande positioner i noterade industribolag och i mindre företag i både Sverige och andra EU-länder samt i USA, Kina och Thailand. Fokus har varit produktions- och affärsutveckling, ofta inriktat mot etablering på nya marknader världen över.

För mig är Fundler en investering i ett smart, digitalt och tillgängligt sparande som efterfrågas och ligger helt rätt i tiden.