Om oss

Historien om Fundler är enkel, sprungen ur tanken att erbjuda förstklassig förvaltning till schyssta villkor.

Och det är egentligen inte så komplicerat.

Vår vision
Fundler - Ett smart sparande för alla

Vår affärsidé är att få dina pengar att växa. Smart och rättvist. Vi tycker att rådgivning utan provisioner, låg avgift och professionell förvaltning är smart. Men framförallt är vår tjänst rättvis. Eftersom vi förenar mänsklig kompetens med teknik, får du alltid bästa möjliga förvaltning. Oavsett hur mycket pengar du sparar eller hur mycket erfarenhet du har av investeringar sedan tidigare.

Fröet till Fundler såddes med insikten att traditionell rådgivning var onödigt resurskrävande och kostsam för kunden. Dyra provisioner, administration och investeringsråd med varierad kvalité är varken smart eller rättvist. Och det är framförallt inte lönsamt – för dig som sparar. Det ville våra grundare ändra på. Därför startades Fundler 2015.

Fundler har bara en avgift – en förvaltningsavgift. Den är dessutom en av marknadens lägsta. Vi tar aldrig emot provisioner från fondbolag, dom ger vi direkt till dig istället. Det gör oss till en helt oberoende rådgivare. Vi väljer helt enkelt de fonder som är bäst för dig. För det enda sättet för oss att tjäna pengar, är att se till att du gör det. Vår affärsidé är att få dina pengar att växa. Med över fem års förvaltningshistorik, vet vi att idén att slå ihop mänsklig förvaltning och teknikens precision ger mer tillbaka till dig som kund.

Läs mer


Du är en viktig del av vår resa

Vi vill att du ska känna dig välkommen, vem du än är. Och det är avgörande för hela vår verksamhet. Fundler är exempelvis ett av få fintechbolag med en jämställd ledningsgrupp, lika många kvinnliga som manliga sparare och 35 medarbetare som talar 12 språk.

För oss är det en viktigt del av resan för ett smart och rättvist sparande.


Vill du veta mer?
Möt vår styrelseThomas Eriksson
Styrelseordförande

Med lång erfarenhet från traditionell förvaltning, bland annat som VD för Carnegie Investment Bank och Swedbank Robur Asset Management känns det spännande att aktivt få jobba med framtidens digitala sparform genom Fundler.

Charlotte da Silva
Styrelseledamot

Som digital entreprenör med flertalet uppdrag inom datadriven kommunikation och styrelsebefattningar, ser jag fram emot att ta med mina kunskaper in i en expansiv bransch. Framtidens investeringar sker digital och jag ser fram emot att vara en del av Fundlers tillväxtresa.

Stefan Rudels
Styrelseledamot

Senior advisor and Former Managing Partner Forsman & Bodenfors.

Ulf Ahrner
Styrelseledamot

Chief Investment Officer and Founder.

Niklas Norén
Styrelseledamot

Jag har följt Fundlers resa från starten både som kund och investerare genom JNE Invest. Det finns inget tvivel om att den snabba tillväxtresan bara har börjat och att investeringar till bra villkor är högt efterfrågat av både privatpersoner och företag.