Du som är mellan 35 och 50 år

Checkmark icon

Fortsätt spara regelbundet, även om möjligheterna till sparande förändras så spelar en liten summa varje månad en stor roll.

Checkmark icon

Din tjänstepension kommer vara betydelsefull för ditt totala pensionskapital. Se över avgifterna och använd möjligheten att flytta kapitalet så att du får bra villkor.

Checkmark icon

Sprid risken och anpassa den till den tid du har kvar till pensionen. Med 15-20 års sparhorisont är det klokt att vara exponerad mot aktiemarknaden.

pension-fundler

Se över din tjänstepension och fortsätt pensionsspara regelbundet

Vid denna ålder har många börjat bygga upp en karriär och kanske även familj och hem, och det är en bra tidpunkt att börja tänka på framtiden och att spara för pensionen om du inte redan gör det. Det är fortfarande lång tid kvar till pensionen och dina val avseende både det privata pensionssparandet och tjänstepensionen är viktiga för din framtida lön som pensionär. I detta skede av livet är det anledning att försöka öka på sitt pensionssparande så mycket som det finns utrymme för.

Ett privat pensionssparande i Fundlers fondrobot är perfekt för dig som vill fondspara men som känner att du inte har tillräcklig kunskap eller den tid som krävs för att själv vara påläst och placera dina pensionspengar. Genom att svara på några enkla frågor är du igång och pensionssparar med en risknivå som passar ditt sparmål.

Pil Sätt igång pensionssparande

För dig som även har tjänstepension är det bra att se över alla dina pensionsförsäkringar och se om de kan förbättras. Fundler erbjuder gratis pensionsanalys som tar hänsyn till dina befintliga avgifter, risknivå och historisk utveckling. Vi hjälper 9/10 till lägre avgifter och möjlighet till bättre avkastning.

Pil Gör en gratis pensionsanalys

Du vet väl om att vi har en app där du kan ha full koll på din tjänstepension!