Fundler & Studentkortet!

Fundler är tjänsten som hjälper dig att nå ditt sparmål. Oavsett om du är investeringsproffs eller nybörjare har vi ett sparande för dig. Vår digitala tjänst gör det enkelt för dig att komma igång på några minuter. Gör som 70 000 andra och börja investera med Fundler idag.

fundler studentkortet profile


fundler group of students

Fondrobot med mänsklig touch

Våra portföljförvaltare tar fram portföljer med olika risknivåer, för att du ska få bästa möjliga avkastning givet din risknivå.

Fundlers förvaltare analyserar omvärlden och kommer med uppmaningar att ombalansera portföljen om så behövs.

På så sätt balanseras risken och möjligheterna till avkastning maximeras.

Fundlers app är framtagen för att du enkelt och på ett inspirerade sätt ska nå ditt sparmål.

pil höger Kom igång!

riskprofil
Skapa riskprofil

Bestäm hur du vill att dina pengar ska investeras. Ju längre investeringshorisont du har desto högre risknivå är värd att ta. Är du osäker på hur du ska tänka, kontakta oss så hjälper vi dig.

ombalansering fonder
Få förslag på ombalansering

Ibland händer saker på marknaden som gör det klokt att minska (eller öka) din risknivå. Då får du ett meddelande från oss. Och självklart kan du alltid vända dig till oss om du har frågor. Vår kundtjänst är helt robotfri.

avkastning hos fondrobotar
Se dina pengar växa

Allt eftersom kommer dina investeringar att växa, även om (och det här är viktigt att vara medveten om) det inte finns några garantier. Det kan hända saker i omvärlden som gör att dina fonder tappar i värde. Men det gäller alla investeringar, och risken är inte större hos oss än någon annanstans. Snarare tvärtom.student studying fundler

Fundler hjälper dig att nå dina sparmål

Oavsett om du sparar till en resa eller ditt drömboende så hjälper vi dig att sätta rätt risknivå för dina mål på kort eller lång sikt. Vilka fonder du ska välja är inte alltid helt enkelt, men med Fundler fondrobot slipper du tänka på det. I Sverige finns det ungefär 36 000 fonder att välja mellan och en del av dessa har våra fondförvaltare valt ut och kombinerat i olika fondportföljer. Fondportföljerna har olika inriktning och vår fondrobot ser till att dina pengar hela tiden investeras så att den totala risken motsvarar dina önskemål. Ladda ner vår app och kom igång med ditt sparande på bara 3 minuter!Genom att starta ett sparande hos Fundler får du möjlighet låta dina pengar växa med riktigt bra villkor

Låga avgifter! Några tiondels procent gör stor skillnad för din avkastning över tid.
Risk anpassad till din spartid! Med rätt risknivå får dina pengar bäst möjlighet att växa.
Inga fondprovisioner, mer tillbaka till dig som sparare!