Att få pengarna att växa ska vara Enkelt och billigt

Close

Ansök om access till Android

Mellan tummen och pekfingret betalar alla svenskar för mycket avgifter

Erfarna grundare utmanar branschen
Bakom Fundler står Ulf och Anton som först träffades på Handelsbanken. Där arbetade de ihop under några år innan de skiljdes åt för att senare starta företag ihop. Utgångspunkten då, precis som nu, är att göra skillnad och utmana sådant som tydligt kan göras bättre. Deras erfarenhet från storbank och tid som egenföretagare inom finansbranschen har resulterat i många lärdomar som lagt grunden till Fundler.

Digitalisering innebär nya möjligheter
I en bransch präglad av avgifter, invecklat språk och byråkrati har det varit svårt, fram tills nu, att skapa en tjänst som uteslutande sätter spararen i fokus. Tack vare digitalisering och en intensiv utveckling de senaste åren är det nu möjligt att zooma in på spararen och jämna ut spelplanen.

Bättre villkor för dig
Höga fondavgifter, bristande avkastning och obefintlig ränta på bankkonton har varit en vardag för många av oss och lite har gjorts för att åtgärda problemet. Lösningen är digital revolution!

Vi tror genuint att det går att göra skillnad och för att åstadkomma detta måste vi utnyttja de digitala verktyg som finns och som vi har skapat.

Digitalt betyder effektivt & billigt
En annan bransch som gått igenom samma digitala revolution är resebranschen. Idag är det enkelt att köpa en resa eller hotellvistelse vart som helst i världen och till vilket pris som helst direkt genom mobilen. Tiden innan fick vi nöja oss med resebyråns utbud och pris. Digitalisering har möjliggjort att det både blivit billigare och effektivare.

Alltid nära till hands, utan bindningstid
Vi på Fundler tycker att ett bra sparande ska vara enkelt och billigt. Genom att använda vår digitala app slipper du onödiga avgifter, vi har helt enkelt tagit bort dem. Om det uppstår frågor kan du snabbt få professionell hjälp. Det finns inga kötider eller bindningstider utan allt sker i din egen takt där du själv bestämmer hur mycket du vill spara och hur länge.