Välkommen!
Du har jobbat för din vinst,
låt nu vinsten jobba för dig.

Fundler Företag är tjänsten som gör det enkelt för dig att investera bolagets pengar. Vår digitala tjänst sänker trösklarna och på några minuter är ett konto registrerat och klart. Du svarar på ett par frågor och får sedan ett förslag som passar dig. Tjänsten innebär också att du slipper bökig administration och krångel med deklarationen. Kort och gott får pengarna goda förutsättningar att växa hos Fundler. Bra va?

pil höger Börja investera själv Fyll i kontaktformuläret så hör vi oss och berättar mer


Med Fundler företag får du

Låg avgift
Med fem års förvaltningshistorik vet vi att kombinationen av mänsklig kompetens och avancerad teknik ger mer avkastning. Eftersom nästan allt är digitalt, betalar du en av marknadens lägsta avgifter.
Ingen administration
Det ska vara enkelt att få ut mer av företagets pengar. Tack vare en digital process, ser vi till att allt rapporteras och sköts enligt Skatteverkets regelverk.
Säkert
Logga in på Fundler med Bank-ID för att investera, följa utvecklingen eller ta ut dina pengar. Tjänsten verifierar att endast behöriga personer kan göra förändringar.


Kontaktformulär

En av våra kompetenta och licensierade rådgivare kommer höra av sig för att berätta mer om Fundler, hur vi kan vara behjälpliga samt svara på eventuella frågor och funderingar.

Det finns många fördelar med Fundler - för att nämna några:

 • Över fem års förvaltningshistorik och högre avkastning än bankernas blandfonder och jämförbara konkurrenter*
 • Du är i gott sällskap – Närmre 70 000 användare
 • Få rabatt på fonder genom att eventuella provisioner oavkortat går tillbaks till dig

*Källa Morningstar: Utveckling av portföljen Global Framtid under perioden 2019/03/31 - 2022/03/31 jämfört med likvärdiga konkurrenter.

Fyll i dina uppgifter


Ps. Samtalet med oss är naturligtvis helt förbehållslöst och kostnadsfritt.



  Enkelt att komma igång

  Genom Fundler öppnas en kapitalförsäkring hos Futur Pension. Du får sedan ett förslag på en fondportfölj hos Fundler som passar din risk och sparhorisont. Nu har du de bästa förutsättningarna för att pengarna ska växa över tid. Du kan när som helst ändra portfölj och risknivå. I dag stödjer tjänsten följande banker; Swedbank, SEB, Handelsbanken och Danske Bank. Vi arbetar för att inom kort utöka antalet banker genom vår partner Klarna. Kom igång>.

  Små slantar blir stora

  Sista steget är att sätta pengarna i arbete. Du sätter in valfritt belopp och ser pengarna på ditt konto hos Fundler. Vi ser till att pengarna investeras i den valda portföljen och hjälper dig att behålla din risknivå och rätt fördelning mellan fonderna när marknaden svänger.

  Investering på dina villkor

  Oavsett vilken portfölj och spartid du har valt, kan du när som helst ta ut dina pengar. Insättningar och uttag är alltid kostnadsfria. Kom igång>.

  Låt pengarna jobba i
  uppförsbacke.

  Några procent avkastning gör stor stor skillnad.
  Jämför själv med ditt vanliga bankkonto.

  Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.

  Försiktig
  Stabil
  Tillväxt
  Potential
  Summa efter
  6
  år
  • 1 år
  • 2 år
  • 4 år
  • 6 år
  • 8 år
  • 10 år

  1 214 532 kr

  Gör en första insättning



  Oavsett företagets storlek och bransch,
  så är du i gott sällskap.

  Jag har aldrig fått ett bra alternativ från min bank för att investera mina företagspengar.
  En tjänst som Fundler är helt rätt i tiden.

  Anders, 46
  Jurist

  Jag använder Fundler privat och det kändes självklart att använda den även för min verksamhet.

  Lea, 35
  Frisör

  En enkel tjänst! Smidigt att kunna sätta in och ta ut pengar. Ser fram emot att se hur pengarna utvecklas över tid.

  Herman, 41
  Konsult

  Jag har alltid haft pengarna på bankkontot, men har nu investera en del, bra att kunna välja risk.

  Linda, 32
  Konditor




  Vanliga frågor vi får...

  pil Läs fler frågor och svar

  Hur kommer jag igång?

  Du registrerar dig här! I dag stödjer tjänsten följande banker; Swedbank, SEB, Handelsbanken och Danske Bank. Vi arbetar för att inom kort utöka antalet banker genom vår partner Klarna.

  Hur säkert är det att spara hos Fundler?

  Hos Fundler omfattas du av både Insättningsgarantin och Riksgäldens investerarskydd. Att investera hos Fundler är alltså precis lika säkert som att köpa fonder genom din bank.

  Vad händer om Fundler läggs ner?

  Skulle Fundler gå i konkurs, köpas upp, eller av någon annan anledning inte finnas kvar i nuvarande form, så påverkas inte dina pengar. Dina investeringar är helt separerade från Fundler som företag. Det innebär att de fondandelar du äger alltid är dina och all information om var dom finns och hur många andelar du äger kommer att finnas kvar.

  Vi tror att Fundler kommer finnas kvar väldigt länge. Men till och med om vi skulle ha fel i det behöver du alltså inte oroa dig för den sakens skull.

  Vad är avgiften?

  Avgiften för Fundlers portföljer (0,20-0,49%) är densamma oavsett om du investerar som privatperson i en ISK eller som företag. Därtill kommer den underliggande fondavgiften hos fonden, den får du rabatterad, eftersom vi betalar tillbaka provisionen till dig. För företagstjänsten tillkommer avgiften för kapitalförsäkringen hos Futur Pension på 0,20 procent. Här ser du samtliga avgifter för respektive portfölj.

  Kan jag ta ut pengar?

  Du kan ta ut dina pengar närsomhelst. Oavsett vilken portfölj du investerat i och om du hade för avsikt att spara under en längre tidsperiod, kan du ta ut dina pengar och föra över dom tillbaka till företagskontot.

  Har du andra frågor kring företagstjänsten?

  Vi ser fram emot att hjälpa dig. Skicka din fråga till foretag@fundler.se