Ålderdomens höst?
Varför inte
ålderdomens vår?

Börja spara idag, så kan du leva livets glada dagar på gamla dagar.
Fundler hjälper dig, så att du kan göra allt det där roliga sen, som du inte hinner med nu.

Läs mer om vår pensionstjänst

Vägen till det glada livet som pensionär

Skapa riskprofil

Att komma igång med pensionssparandet är lätt som en plätt. Vi ger dig ett förslag på en av våra portföljer, utifrån tiden fram till din pension och vilken risk du vill ta. Det tar bara några minuter, kanske dina mest välinvesterade.

Se över ditt pensionssparande

Förmodligen har du redan ett pensionssparande. Vi hjälper dig att se över det, så att dina pensionspengar är placerade på bästa möjliga vis.

Se dina pengar växa

Du kan förstås hela tiden se hur det går för dina penisonspengar hos Fundler. Då och då kommer vi dessutom att påminna dig om att balansera om din portfölj, så att du får ut så mycket som möjligt av ditt sparande.Få koll på din pension

Arbetar dina pensionspengar för dig på dagarna – eller ligger de bara och latar sig? Pensionssystemet är ganska krångligt och det är långt ifrån säkert att du vet var dina pengar finns – eller vad de har för sig. Men vi hjälper dig att få koll, så att du kan sätta dem i arbete.

Gör pensionsanalys

Men varför kan jag inte bara
starta ett fondspar hos min bank?

Fundler har lägre avgifter

Skillnaden i avgift mellan din bank och oss ser kanske inte så stor ut, men faktum är att redan några tiondels procent hit eller dit gör ganska stor skillnad på avkastningen – och vi har en av marknadens lägsta avgifter.

Vi är oberoende

Till skillnad från bankerna, som tjänar mest när dina pengar är placerade i deras egna fonder, driver vi inga fonder själva. Våra val av fonder påverkas inte av fondernas ersättningar, eftersom vi är oberoende och alla eventuella ersättningar från fondbolagen betalar vi ut till våra kunder.

Portföljer med bred riskspridning

Fonder sprider risken mellan många olika värdepapper och värdepappersslag. Våra portföljer sprider riskerna mellan flera olika fonder, vilket ger ännu bättre stabilitet.